Ha en bättre dag: Skynda långsammare [poster]

, , Leave a comment

Jag gillar enkla budskap som är lätta att ta till sig och som ändå ger ett bestående djup.

Bilden nedan har jag gjort till en poster som sitter på insidan av min rumsdörr. Varje gång kommer den att påminna mig om att min dag blir bättre om jag lyckas undvika onödig stress genom att komma ihåg det går bättre med lite lugn och eftertänksamhet.

Skynda långsammare

Texten och bilden kommer från blogginlägget Skynda långsammare och mer eftertänksamt, blir lugnare så från förra året.

Vill du ha ditt eget exemplar så finns högupplösande A3 version på:

Den är dessutom CC-licensierad så fri att sprida vidare.

Ha en bra dag, varje dag.

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.