Hjärndumpar! – Berättelsen om mitt eget examensarbete

, , Leave a comment

Den här boken började från något helt annat än vad den slutligen landade i.

 

hjarndumpar

 

Det som gör mig mest arg, men ännu mer besviken, är att så mycket av det som är trasigt, som gått sönder, faktiskt också går att fixa. Väldigt mycket med små förändringar och justeringar som skulle göra att alla vi, framförallt alla vi som mår dåligt och bara tvingas vänta i eget plågsamt och långsamt lidande mörker, skulle få helt nya och betydligt bättre möjligheter och vägar tillbaka till en bättre fungerande tillvaro.

Vägar mot ett lyckligare, mer välmående och självuppvärderande egenliv och vardag. I det globala samhälle som vi delar tillsammans!

Det är därför jag nu väljer att publicera den här boken. Den innehåller min berättelse och är också min rapport från mina egna upplevelser från samhället i förfall. Från insidan av systemet!

Varsågod, boken är fri att ladda ner, läsa och sprida vidare till vemsomhelst:

Hjärndumpar!
Hjärndumpar!

”Det är därför jag nu väljer att publicera den här boken. Den innehåller min berättelse och är också min rapport från mina egna upplevelser från samhället i förfall. Från insidan av systemet!”

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.