Ni som följt mina bravader från @Baksteg under senaste året har förmodligen noterat att det varit mycket upp och ner, en riktig bergochdalbana kan man säkerligen benämna det som.

Det har dock varit ett mycket lärorikt år för mig då det har gett mig möjlighet att på allvar gå igenom, vända och vrida på allt. Framförallt har många tankar kretsat kring hur jag själv fungerar socialt i samhälle och även professionellt i yrkeslivet.

Nu känner jag mig äntligen redo att på riktigt satsa framåt igen. Den motivation och kreativa energi jag hade för 15-20 år sedan är på väg tillbaka och det börjar kännas fantastiskt roligt att komma igång och börja skapa igen.

Digital omstart

För närvarande jobbar jag mycket med att bättre organisera och strukturera mitt liv och mina framtidsplaner. I dagens samhälle så är en digital identitet något som blir allt viktigare och det är något jag vill utforska vidare. Då inte bara själv utan i samtidsandan så öppet och samarbetande med fler som möjligt.

Därför innebär det här blogg-inlägget även min digitala omstart. Den här bloggen är början på min berättelse om hur jag försöker omvärdera vad jag gjort, vad jag behöver göra och hur det bäst kan göras.

Förhoppningsvis kommer detta så småningom visa sig användbart för fler i vårt framväxande digitala samhälle.

Kanske även för dig…