Sitter här i soffan och snabbreflekterar tillbaka på…

…tweetad för runt 20h nu. Den känsla av användbarhet jag då precis fått har sedan dess vuxit sig än större.

Det som också slår mig är hur otroligt snabbt vi idag kan vidareutveckla egna idéer, snabbt kunna söka fakta och även interaktiv feedback med mindre, eller mer.

Men framförallt har jag upptäckt hur fantastiskt lätt det är att bygga upp ett förtroende för både personer och organisationer som på olika sätt använder digitaliseringens möjligheter.

Vilka betydligt bättre möjligheter vi idag har, jämfört med t.ex. när jag gick i skolan med början på 70-talet.

Det är faktiskt rätt lätt för mig att snabbt visualisera den enorma effektiviseringen av tillgången på kunskap och interaktiv feedback vi har idag. Rätt använt är det ett fantastiskt användbart verktyg för att mer öppet, inbjudande, spåna och bolla om även utvecklande ämnen.

För mig är svaret på frågan enkelt:

– Nej, det har aldrig ens varit i närheten av så stora möjligheter som idag!

Dessutom allt mer säker på att det gäller både på personlig och global nivå.

Vi behöver bara lära oss bättre undvika allt ”skitsnack” och annat brus som också frodas digitalt. Mycket som för mig handlar om uppdämd frustration, för nu börjar jag förstå det var mycket där jag själv fastnat…